Sushi is niet alleen heerlijk, maar ook gezond! Bij LIKE Sushi Bar geloven we in het belang van gezond eten en bieden we onze gasten de beste kwaliteit sushi gemaakt met verse ingrediënten. Onze sushi bevat vaak rauwe vis (zalm/tonijn), die rijk is aan omega-3 vetzuren en eiwitten. Het is daarnaast ook een geweldige bron van vitamine D en B12.

Bovendien bevat onze sushi vaak groenten zoals komkommer, avocado en wortelen, die rijk zijn aan vezels, antioxidanten en andere essentiële voedingsstoffen. En omdat onze sushi met rijst wordt gemaakt, is het ook een goede bron van koolhydraten en geeft het je energie om de dag door te komen.

Maar hoe kun je gezond eten als je uit eten gaat in een restaurant? We hebben hier een aantal tips om je te helpen gezonde keuzes te maken.

  1. Kies bij voorkeur voor gerechten die worden gekookt, gegrild of gestoomd, omdat deze vaak minder calorieën bevatten dan gefrituurde gerechten. Wat dacht je van onze heerlijke Yakitori kip spiesjes?
  2. Gerechten met groenten hebben altijd plaats in een gezond dieet. We bieden naast sushi ook heerlijke salades aan die een mix van diverse groente bevatten!
  3. Sushi met rauwe zalm zijn rijk aan omega-3 vetten en bevatten veel eiwitten. Lust je geen rauwe vis? We bieden ook sushi aan met geflambeerde zalm!
  4. Vermijd te veel sojasaus, dit bevat namelijk veel natrium. Probeer in plaats daarvan te dippen in minder sojasaus, of overweeg om sushi te eten zonder saus. Des te meer je onze sushi proeft :)
  5. Vergeet niet om genoeg water te drinken en langzaam te eten om te genieten van elke hap! Een goed alternatief is onze gember of muntthee.
  6. Eet langzaam en geniet van elke hap. Het kan helpen om je voller te voelen en minder te eten.
  7. Kies een kleinere portie. We bieden bij LIKE Sushi Bar ook sushi in kleinere porties aan, ook ideaal om onze vele smaken te proeven.

Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid diner of een lichte avondmaaltijd, onze sushi-opties bieden een gezonde en heerlijke keuze. Bezoek LIKE Sushi Bar en ontdek waarom onze sushi zo populair is bij (bewuste) fijnproevers.